Välkommen till SMaL!

Okategoriserade Inga kommentarer

#SMaLMullsjö17

Nu finns programmet för SMaLs sommarkurs i Mullsjö under fliken Sommarkurser. Vi startar kursen med Anna Efremova och Anette Jahnke kommer att avsluta den. Däremellan finns ett bra utbud av programpunkter. Läs mer om kursen under fliken Sommarkurser. Under samma flik kommer du att hitta presentationer från föreläsningar och workshops, som läggs upp under och efter kursen. Du som medverkat och vill att dina presentationer läggs ut på hemsidan, kan maila dem till webbmaster.

 

_____________________________________________________________________

Sveriges Matematiklärarförening, SMaL, är föreningen för alla oss som undervisar i matematik från förskola till högskola.

Du vet väl att SMaL har en sida på Facebook med ett hela tiden ökande antal medlemmar? Sveriges Matematiklärarförening på Facebook.

Har du betalat din medlemsavgift för 2017? Det går annars bra att swisha 120 kronor till 1236020879. Skriv gärna namn och medlemsnummer som kommentar.


Efter Cecilia Christiansens föreläsning om Mindset i samband med årsmötet lovade jag lägga ut presentationen på hemsidan. Här kommer den – bättre sent än aldrig. /webbmaster

Mindset av Cecilia Christiansen. Bilder från föreläsning på Carlssons skolan lördagen den 28 januari 2017.