Välkommen till SMaL!

Okategoriserade Inga kommentarer

Sveriges Matematiklärarförening, SMaL, är föreningen för alla oss som undervisar i matematik från förskola till högskola.

Du vet väl att SMaL har en sida på Facebook med ett hela tiden ökande antal medlemmar? Sveriges Matematiklärarförening på Facebook.

________________________________________________

Välkommen till SMaLs sommarkurs i Mullsjö 19 – 22 juni 2022

Planeringen inför sommarkursen i Mullsjö är igång. Kursen kommer att gå av stapeln den 19 – 22 juni på Mullsjö Folkhögskola med samma upplägg som tidigare år med många intressanta programpunkter, denna gång med extra fokus på elever med matematiksvårigheter. Det blir föreläsningar, workshops, utflykt, after talks, god mat och trevlig samvaro med lärare som undervisar i matematik från förskola till universitet. Representanter från bl.a. SPSM, NCM och Skolverket kommer också delta. Håll utkik här på hemsidan och i SMaLs FB-grupp Sveriges Matematiklärarförening för uppdateringar och information om kursen.
Information om årets och tidigare sommarkurser finner du under fliken Sommarkurser.
Du som är medlem i SMaL och aldrig tidigare deltagit i någon av SMaLs sommarkurser har möjlighet att söka stipendium som täcker kursavgiften. Information om stipendierna och ansökningsformulär finns under fliken  Bengt Anderbergs minne. Dessutom kommer du som har långt att resa kunna söka stipendium som täcker delar eller hela kostnaden.

__________________________________________

Dags att betala medlemsavgiften för 2022!
Nu är det enkelt. Swisha  120 kr till 1236020879 eller sätt in summan på postgiro 832 73 84 – 7. Märk betalningen med ditt medlemsnummer och/eller namn och hemort.
____________________________________________________________________

I september skickades temanumret Problemlösning ut till alla medlemmar. Om du inte fått häftet, kan det bero på:

  • Att du inte betalat din medlemsavgift de senaste åren.
  • Att du har flyttat, men inte anmält adressändring. Maila i så fall din nya adress till torbjorn.jansson@orebro.se.
  • Att du ännu inte är medlem. I så fall kan du anmäla dig här.

Lämna en kommentar